Lõppes bowling´u rahvaliiga kolmas etapp

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Jaanimägi on A-divisjoni liidermeeskonna Bowlingufestivali üks tugisambaid.
Jaanus Jaanimägi on A-divisjoni liidermeeskonna Bowlingufestivali üks tugisambaid. Foto: Erakogu

Kolm kuud kestva Pärnu bowling´u rahvaliiga turniiril hoiab kolme etapi järel A-divisjonis liidrikohta Bowlingufestivali tiim, B-divisjonis jätkub Kahu Ehituse võistkonna edukäik.

Kolm kuud kestva Pärnu bowling´u rahvaliiga turniiril hoiab pärast kolme etappi A-divisjonis liidrikohta Bowlingufestivali tiim, B-divisjonis jätkab edukalt Kahu Ehitus.

Eliitmängijate konkurentsis järgnevad 24 punkti kogunud Bowlingufestivalile Split Happens Perona 23 ja Stegerdon 21 punktiga. Esikolmiku selja taga on kohad sisse võtnud Reldor (20), Perona BC (19) ja Reldor 1 (18).

Harrastajate seltskonnas on liider Kahu Ehitus teeninud 24 punkti. Võrdselt 22 silmaga jätkavad turniiri Lasertooli võistkond AQ, Kiirabi ja Cramo Ehitus. Esikuue hulka mahuvad veel 20 punkti kogunud Värvikeskus ja Pärnu Vesi.

A-divisjonis juhib naiste edetabelit valitsev Pärnu meister Terje Tamm, talle hingavad kuklasse Marina Parts, Liina Rohi, Taimi Dreier, Riina Lõhmus ja Angela Statsenko.

Meeste pingereas tõusis kolmanda etapi järel tänu soodsale händikäpile esikohale Kermo Kuningas. Liidrile järgnevad Eesti paremate mängijate hulka kuuluvad Taimar Lank, Hardi Dreier, Silver Uibu, Jaanus Jaanimägi, Tauri Teevahi, Rasmus Parts ja Priit Kolumbus.

B-divisjonis on õrnema soo seltskonna kolm edukamat Doris Tõniste, Jane Mets ja Piret Liivaste. Mairi Järvemets hoiab neljandat positsiooni ja võrdse tulemusega jagavad viiendat-kuuendat kohta Mare Koel ja Maris Allik.

Meeste konkurentsis juhib rahvaliigat Margus Sass ja esimese kuue hulka mahuvad Kardo Jõekäär, Riho Rüütel, Tarvo Orav, Siim Sildmäe ning Tarmo Tappo.

Kahes divisjonis kokku jahib bowling´u rahvaliiga võidukarikat 28 tiimi ja võistluspinget on saanud nautida 107 sportlikku eluviisi hindavat inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles