Pärnu saab uue tänava

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirni tänavalt Liblika tänavani, paralleelselt Rohu tänava ja Ehitajate teega, planeeritud tee jääb ajaloolise "Sõeru 1A" talumaadele. Tuginedes ajaloolisele aspektile, on Pärnu linnavolikogu planeerimiskomisjoni liikmed avaldanud arvamust määrata uuele kavandatud tänavale nimeks Sõeru tänav.
Pirni tänavalt Liblika tänavani, paralleelselt Rohu tänava ja Ehitajate teega, planeeritud tee jääb ajaloolise "Sõeru 1A" talumaadele. Tuginedes ajaloolisele aspektile, on Pärnu linnavolikogu planeerimiskomisjoni liikmed avaldanud arvamust määrata uuele kavandatud tänavale nimeks Sõeru tänav. Foto: Pärnu linnavalitsus

Pärnu linnavolikogu saatis volikogu istungile eelnõu, mille kohaselt saab Rääma linnaosa juurde Sõeru tänava.

Linnavalitsuse eelmise aasta 20. juuni korraldusega on kehtestatud Rohu, Liblika, Ehitajate tee ja Tähe tänava pikenduse vahelise ala detailplaneering ja mullu 28. novembri korraldusega kehtestatud selle ala detailplaneering näeb Rääma linnaossa ette uue tänava rajamise.

Pirni tänavalt Liblika tänavani paralleelselt Rohu tänava ja Ehitajate teega kavandatud tee jääb ajaloolise Sõeru 1a talumaadele. Tuginedes ajaloolisele aspektile, on linnavolikogu planeerimiskomisjoni liikmed avaldanud arvamust määrata uue tänava nimeks Sõeru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles