Weekend nomineeriti aasta muusikafestivaliks

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm päeva kestnud Weekend Festival Baltic meelitas Pärnu randa kümneid tuhandeid tantsumuusika huvilisi.
Kolm päeva kestnud Weekend Festival Baltic meelitas Pärnu randa kümneid tuhandeid tantsumuusika huvilisi. Foto: Gertrud Alatare/

Mullu suvel teist korda Pärnu rannas toimunud Weekend Festival Baltic nomineeriti Eesti fonogrammitootjate ühingu (EFÜ) korraldataval Eesti muusikaettevõtluse auhindade konkursil aasta muusikafestivaliks.

Pärnu suurpeoga samas kategoorias on esitatud Intsikurmu festival ja Viljandi pärimusmuusika festival.

EFÜ teatel on niisuguse ettevõtmise eesmärk tuua esile ja tunnustada parimaid Eesti muusika arengule kaasa aitavaid isikuid ja üritusi.

Nominendid valis välja üle 30-liikmeline žürii, kuhu kuuluvad Eestis muusika eri valdkondades aktiivselt tegutsejad.

Žürii hindas iga kategooria puhul panust eelmisel aastal. Peale žürii liikmete said esitada kandidaate paljud teisedki muusikainimesed. Hääletus toimus kahes voorus.

Veel tehakse täna teatavaks aasta heli­ ja valgustehnika rendifirma, helitehnik, valgustaja, klubi või kontserdimaja, muusikasündmus, raadiojaam, meediakanal (v.a raadio), muusikaajakirjanik, muusikamüüja, albumikujundus, miksija või salvestaja, muusikaprodutsent, mänedžer, muusikatootja, muusikasõbralikem ettevõte ja muusikaettevõtja.

Võitjad kuulutatakse välja täna pidulikul galaõhtusöögil restoranis Merineitsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles