Pärnu restoranide nädala eelõhtul toimus Rannahotellis eksklusiivne õhtusöök, mille valmistasid eri restoranide peakokad.
Galerii: Pärnu restoranide nädala peakokkade gala
Kohalikest maitsetest inspireeritud seitsmekäigulise õhtusöögi valmistasid 13 Pärnu peakokka restoranidest Eagle, Embecke, Jahtklubi, Mon Ami, Noot, Piparmünt, Strand, Tervise Paradiis, Lime Lounge, Villa Wesset, White Beach Golf, Hea Maa ja Rannahotell.
Õhtusöögil pakuti vutti, kohalikku ahvenat, veist ja üllatusena vahekäiguna merevahtu.
Maitsed sobitas kokku Rannahotelli peakokk Herkki Ruubel, nendega klappivad joogid valis sommeljee Aivar Vipper.
Täna algava restoranide nädala esimene lõunasöök serveeritakse keskpäeval korraga 25 Pärnu restoranis. Osalevad restoranid pakuvad sel perioodil kahekäigulist lõunasööki hinnaga kümme ja kolmekäigulist õhtusööki hinnaga 18 eurot. Menüüdega saab tutvuda restoranide nädala kodulehel www.parnurestaurantweek.ee.