Pere Leib ihkab Pärnult revanši

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leib (kollases) vs Pärnu VK.
Tartu Pere Leib (kollases) vs Pärnu VK. Foto: Andus Eesmaa /Järva Teataja

Tartu Pere Leiva võrkpallimeeskond  alustab neljapäeval Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeriat Pärnu VK vastu.

Tänavusel hooajal on just pärnakad need, kes tartlastele on takistuseks saanud nii Eesti karikavõistluste kui Schenker liiga poolfinaalis.

Jälle Pärnu

«Mis seal ikka, igal juhul on Pärnu parem variant kui Selver,» ei tee tartlaste peatreener Rainer Vassiljev järjekordsest vastasseisust pärnakatega suurt probleemi.

Kui eelnevalt on edasipääsuks piisanud ühest õnnestunud esitusest, siis nüüd vajab finaalkohta ihkav võistkond kolme võitu. Tartu Pere Leiva  seisu teeb raskemaks fakt, et vähemalt korra tuleb vastane üle mängida  võõrsil, sest Pärnu VK omab põhiturniiri järel paremat asetust ja sellega kaasnevat koduväljaku eelist.

«Seeriat mängida on muidugi mõnevõrra erinev sellest, kui kõik kaardid on ühele mängula pandud,» möönab Vassiljev, et mitme võiduni mängitavas kohtumistejadas jääb vajadusel n-ö vigade parandamise ruumi. .

Vigade parandamisele tartlased loomukult oma mängu ei raja, Vassiljevi sõnul tahab Pere Leib kohe esimeses mängus seeriat juhtima minna. «Siis on kindlam Tartusse tulla,» kinnitab peatreener, et kodusaalis tuntakse end tunduvalt tugevamalt. On ju hooaja jooksul TÜ Spordihoones kaotatud vaid kaks kohtumist. «Ma ei ütle, et me Tartus kõik mängud väga ilusalt  on kulgenud, aga võiduks on sellest piisanud,» möönab Vassiljev

Serv ja blokk

Viimane veerandfinaalmäng Rakvere Grossi Toidukaupade meeskonna vastu lisas usku, et Pere Leib on lahinguks valmis ning  «Pärnu needus» saab murtud.

«Meie serv ja blokk, mis on läbi hooaja meile tulusad olnud, tuleb korralikult tööle saada,» pakub Vassiljev retsepti pärnakate vastu, «ja lisaks peam vastuvõtuga Pärnu üle mängima, ega siin muud keerulist pole midagi.»

Tartu võrkpallurite tervised on peatreeneri sõnul enam-vähem korras. Väikseid kevadisi haigusevimmasid on küll olnud, temporündaja Meris Merisaar jättis palaviku tõttu paar treeningut vahele, ent Vassiljevi sõnul peaks homseks Pärnu-sõiduks kõik mehed mängukorras olema.

Tartu Pere Leiva ja Pärnu VK poolfinaalseeria mänge saavad huvilised jälgida läbi interneti ka otsepildis. Link ilmub mängupäeval Postimees.ee keskkonda.

Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria Tartu Pere Leib vs Pärnu VK

I - 24. märtsil kell 18:00 Pärnu Spordihallis

II - 27.märtsil kell 16.00 TÜ Spordihoones

III -  29. märtsil kell 19.30 Pärnu spordihallis

IV – 31. märtsil kell 18.00 TÜ Spordihoones (vajadusel)

V – 2. aprillil kell 19.00 Pärnu spordihallis (vajadusel)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles