Galerii: Selver lõpetas pärnakate tiitlilootused

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallimeistrivõistluste neljandas poolfinaalmängus kaotas Pärnu võrkpalliklubi meeskond täna kodusaalis Tallinna Selverile 0:3 ja kogu seeria 1:3. 

Pärnu spordihallis peaaegu täismaja ees alustas paremini suvepealinna esindus, spurtides 6:2 ja 11:6 juhtima. Selveril oli probleeme rünnakul ja pärnakad seisid hästi kaitses.

Kuid mida geim edasi, seda paremini tuli Selver mängu. Pealinna meeskond tegi 7:0 vahespurdi, viigistas seisu ja pääses juhtima.

Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel vahetas Hindrek Pulga asemel sisse Edvarts Buividise, kuid sellele vaatamata kuulus geimi lõpp külalistele ja nood võitsid avavaatuse 25:22.

Teine geim algas esimesele täpselt vastupidi. Nüüd pääses Selver ette 6:2 ja 11:6.

Taavet Leppikut asendas Sander Rätsep. Kodumeeskond tuli Selveri eksimuste abil tasapisi järgi ja jõudis 18:18 viigini.

Geimi lõpus tegutses ometi paremini Selver ja võitis teisegi vaatuse 25:22.

Kolmandas vaatuses lagunes pärnakate mäng täielikult ja päeva ei suutnud ka päästa taas mängu tulnud Pulk. Nii sai Selver kindla 25:17 geimivõidu.

Mäng kestis vaid tunni ja 22 minutit.

Selveri poolel põhjustas pärnakaile paksu pahandust 16 punkti kogunud Lincoln Williams. Kodumeeskonna parimad olid kümne silmaga Aleksandrs Kudrjašovs ja Harri Palmar.

Mängu statistikat näeb siit.

Esimese ja kolmanda mängu oli võitnud Tallinnas Selver 3:1, teise Pärnu kodus 3:2.

Selver ootab finaalivastast paarist Tartu Bigbank - Rakvere võrkpalliklubi, kellevaheline seis on 2:2. Pärnakad heitlevad kaotajaga meistrivõistluste kolmanda koha pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles