Rabarock tungib Von Krahli

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaiste artistide kõrval astub Von Krahlis üles Soome bänd Murmansk.
Kodumaiste artistide kõrval astub Von Krahlis üles Soome bänd Murmansk. Foto: Tallinn Music Week

Tänavu comeback tegev festival Rabarock esitleb Tallinn Music Weeki raames seitset rokibändi Eestist, Soomest ja Lätist.

Von Krahlis on läbi aastate toimunud Tallinn Music Weeki kõige rajum pidu, tänavune artistide nimekiri lubab sellele traditsioonile väärikat jätku.

Selle nädala reedel astuvad lavale oma prooviruumi põlengu üle elanud Dramamama, mullusel Tallinn Music Weekil enim tähelepanu pälvinud ja Euroopa tähtsaimal showcase-festivalil Eurosonic Eestit esindanud Aides, tänavuse Rock Liiga võitja Nevesis ja eesti indie-rock'i päästja Junk Riot.

Meie bändidega võtavad mõõtu Läti indie eredamaid tähti Goran Gora and The Yrs ja juba rahvusvahelist tähelepanu pälvinud Murmansk ning Rabarocki tiimi südamed Tampere Musiikki & Media festivalil võitnud Superchrist Soomest.

Rabarocki Facebooki fännilehel saab hääletada reedesel kontserdil esineva bändi poolt, keda soovitakse näha ka suvisel festivalil Järvakandis. Nevesis on värske Jägermeister Rock Liiga võitjana juba Rabarockile kinnitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles