Kontserdimajas kõlavad "Horoskoobi" laulud

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Agur
Hendrik Agur Foto: Erakogu

Voldemar Kuslap, Boris Lehtlaan, Gustav Adolfi gümnaasiumi (GAG) noored ja õpetajad on ühendanud jõud ja nende suure töö tulemusena kõlavad Pärnu kontserdimajas pühapäeval sellised hitid nagu "Korraks vaid", "Romantika", "Sulle kõik ütlen", "Lõppenud on päevad" ja veel paljud omaaegsed hitid.

Kontserdil astub lavale projektiks "Horoskoop" loodud GAGi estraadiorkester, mida kooli direktor Hendrik Agur nimetab luksuslikuks. Saateansamblina laulavad GAGi naistrio ja  meeskvartett. Meeleolu loob liikumisrühm.

Estraadiorkestris on esindatud keelpillirühm, puupuhkpillid, saksofonid, flöödid-klarnetid, vaskpuhkpillid, vibrafon ja klassikalise koosseisuga rütmigrupp. "Koolis leidub õnneks palju õpilasi, kes on õppinud või õpivad kooli kõrvalt muusikakoolis. Neile on hea väljund niisugustes muusikaprojektides kaasa teha ja rakendada oma oskusi kontserdil," tõdes direktor, olles kindel, et "Horoskoobi" laulude kõlavärv tuleb kõige paremini esile just siis, kui need kõlavad suure koosseisuga estraadiorkestri esituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles