"Hoovid korda!" toetuse taotlemiseks korraldatakse lisavoor

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna korterelamute hoovide korrastamise toetuse taotluste esitamiseks kuulutati välja lisavoor, mis kestab mai lõpuni. Foto on illustreeriv.
Pärnu linna korterelamute hoovide korrastamise toetuse taotluste esitamiseks kuulutati välja lisavoor, mis kestab mai lõpuni. Foto on illustreeriv. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Pärnu linna korterelamute hoovide korrastamise toetuse taotluste esitamiseks kuulutati välja lisavoor, mis kestab mai lõpuni.

Toetus on mõeldud kortermajade hoovide heakorrastamiseks ja seda võivad taotleda Pärnus tegutsevad korteriühistud, elamu- või hooneühistud või vähemalt kaheksa korteriga korterelamud.

Toetust võib taotleda mängu- või spordiväljaku rajamiseks või parandamiseks, jalakäijate ala, sealhulgas haljas- või puhkeala rajamiseks või parandamiseks, hooviinventari paigaldamiseks või korrastamiseks.

Toetust antakse kuni 40 protsenti töö kogumaksumusest, kuid mitte üle 2000 euro ühe taotleja kohta või 4000 eurot ühe üle 50 korteriomandiga taotleja kohta. Ühistaotlejaid toetatakse kuni 4000 euroga.

1. märtsil kukkunud tähtajaks esitas Pärnu linnavalitsusele hoovide korrastamiseks toetustaotluse neli korterelamut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles