Meelis Rämmeld: Hea välimus halba sisu heaks ei muuda

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teatri näitlejad valmistavad koos tippkokaga maitsvaid roogi 1980ndatest. Vasakult Vladimir Upeniek, Kadri Rämmeld ja Meelis Rämmeld.
Endla teatri näitlejad valmistavad koos tippkokaga maitsvaid roogi 1980ndatest. Vasakult Vladimir Upeniek, Kadri Rämmeld ja Meelis Rämmeld. Foto: Erakogu

Endla armastatud näitlejanna Kadri Rämmeldi sõnutsi saavad kõik gurmaanid järgmisel kolmapäeval tema pere ja tippkoka käe all valminud toite maitsma minna kohvikusse-restorani Piparmünt.

“Aga kuuldused, justkui pandaks teater kolimise tõttu kinni, ei vasta tõele. Meie näitlejaid ei lasta töölt lahti ega saadeta remondi ajaks kokaks, lihtsalt osaleme Meelisega järgmisel üritusel sarjast “Külaline köögis”,” kõneles Kadri.

Meelis Rämmeldi sõnutsi ei muutu remondiga Endlas visuaalselt palju. “Külalistele peaks piltlikult jääma kõik samaks. Küll vahetatakse välja väga palju lavaseadmeid,” märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles