Ühistupoed toovad panga maale tagasi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Millised poed hakkavad Pärnumaal Coop Panga teenust pakkuma, selgub suve lõpuks,” märkis Krediidipanga/Coopi juhatuse esimees Margus Rink.
“Millised poed hakkavad Pärnumaal Coop Panga teenust pakkuma, selgub suve lõpuks,” märkis Krediidipanga/Coopi juhatuse esimees Margus Rink. Foto: Urmas Luik

Sularaha kättesaadavus on maainimeste suurimaid muresid, sest pangakontorid on kodukohast kadunud, automaadid võib vaid ühe käe sõrmedel üles lugeda, pangabussid on minevik ja linna sõidukski tuleb bussis osta pilet tegeliku rahaga makstes.

Väljavaatena terendab maal teadmine, et tarbijate ühistu ehk võõrapäraselt Coop plaanib teha oma panga ja täita tühimikud, mille suurpangad linnadest väljapoole on jätnud. Aluse selleks annab teadmine, et riigi suurim jaekaubandusettevõte Coop Eesti ostis jaanuaris enamusosaluse Krediidipangas.

“Krediidipank jätkab esialgu väikese universaalpangana, aga hiljemalt sügiseks plaanime selle tegevuse ümber korraldada, võtame kasutusele kaubamärgi Coop Pank ja hakkame lihtsamaid pangateenuseid pakkuma enamikus oma 350 kauplusest,” selgitas loodava Coop Panga turundusjuht Tiina Tali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles