Pesuliisu tõmbab esmaspäevast sae käima

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Viira (vasakul) ja Mairi Laide eile Villa Wessetis ettevõt-liku pärnaka konkursi võitja väljakuulutamisel.
Tiina Viira (vasakul) ja Mairi Laide eile Villa Wessetis ettevõt-liku pärnaka konkursi võitja väljakuulutamisel. Foto: Madis Sinivee

Kuigi selle aasta ettevõtliku pärnaka konkursil andsid tooni eriilmelised mehised äriideed, krooniti žürii häälte kokkulugemise järel parimaks väiksemat peret või korteris elavaid inimesi abistav Pesuliisu naiskond.

“Meie alltöövõtja tõmbab sõna otses mõttes esmaspäevast sae käima,” vastas Pesuliisu OÜ üks loojatest Mairi Laide küsimusele, mis edasi saab, kui võit käes.

Ettevõtte hing ja süda Tiina Viira tunnistas, et esikoht võttis lausa pisara silma. “Lootsime võitu nii väga, aga päriselt ei julgenud uskuda,” jutustas Viira. Tema sõnutsi toodab Pesuliisu kolme sorti puidust pesukuivatusreste, millest kaks kinnitatakse seinale ja üks seisab põrandal püsti. Eelmisel nädalavahetusel Tallinnas disainilaadal müüs ettevõte kahe päeva jooksul 35 resti. Mai alguses seisavad neil ees e-poe avamine ja läbirääkimised oma toodete müümiseks Pärnu kauplustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles