Pärnu õpilased eelistavad reisida Tartu ja Stockholmi

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi 24. lend tegi oma lõpureisi Kreekasse 2015. aastal. Fotol on noored valmis avastama Egina saart.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi 24. lend tegi oma lõpureisi Kreekasse 2015. aastal. Fotol on noored valmis avastama Egina saart. Foto: Erakogu

Koolipinki tuleb nühkida veel üle kuu aja, kuid õppimisele pakuvad vaheldust ekskursioonid ja koolivälised ettevõtmised, Pärnumaa noored sõidavad kodumaa kaunite paikade kõrval näiteks Rootsi ja Poolasse.

Mitu kooli korraldasid oma ekskursioonid lõppenud kevadkoolivaheajal, teised alles arutavad reisisihte ja mõnel pool plaanitakse reisi asemel hoopis piknikku.

Pärnu ja Pärnumaa koolide õppejuhatajaid ja huvijuhte küsitledes selgus, et Eesti on tulvil toredaid turismisihtkohti, mis lastele avastamislusti pakuvad. Väiksemad lapsed seiklevad Pärnumaa matkaradadel, taludes ja ettevõtetes, suuremad avastavad Eestit või naaberriike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles