Eesti neljapaat pidi sõudmise MK-etapil leppima finaalis kuuenda kohaga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljapaat katsetas hooaja esimesel MK-etapil ka nooremaid mehi ning sõitis koosseisus Kaur Kuslap, Joosep Laos, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo. EMil istub Laose asemel paadis Geir Suursild.
Eesti neljapaat katsetas hooaja esimesel MK-etapil ka nooremaid mehi ning sõitis koosseisus Kaur Kuslap, Joosep Laos, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo. EMil istub Laose asemel paadis Geir Suursild. Foto: Erakogu

Eesti sõudmise paarisaeruline neljapaat tuli Belgradis peetud sõudmise MK-etapil kuuendaks. Võitis Leedu nelik, teiseks tuli Poola ning kolmandaks Suurbritannia esimene võistkond.

Eesti paatkond võistles Serbias koosseisus Kaur Kuslap, Joosep Laos, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo.

Kuue võistkonna osalusel peetud finaalis oli Eesti nelik kõigis vaheajapunktides kuuendal kohal. Leedule kaotati finišis lõpuks 26 sekundiga.

Kahepaadis võistelnud Allar Raja ja Tõnu Endrekson võitsid B-finaali ajaga 6.29,61 ning said kokkuvõttes seitsmenda koha.

Neljapaadi A-finaal:

  1. Leedu 5.55,73
  2. Poola 5.58,29
  3. Suurbritannia I 5.59,52
  4. Suurbritannia II 6.04,26
  5. Holland 6.10,55
  6. Eesti 6.16,25
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles