Video ja galerii: Via Baltical Rannametsa kandis sõitis reka kraavi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna veidi enne kella 11.30 juhtus liiklusõnnetus Häädemeeste vallas Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 164. kilomeetril, kus haagisega Läti numbrimärgiga Volvo veoki juht kaotas oma sõiduvahendi üle kontrolli ja sõitis teelt välja kraavi.

Õnnetustes keegi vigastada ei saanud.

Avariipaigas viibiva Pärnu Postimehe reporteri Raido Keskküla sõnutsi tegi kraavi sõitnud veok esialgsete andmete kohaselt möödasõitu Poola numbrimärgiga Dafi veoautost.

Läti veokijuhi sõnutsi sattusid auto rattad ilmselt teepeenrale ja sõiduk hakkas seetõttu vibama. Poola veok tegi äkkpidurduse ja Volvo sõitis selle nina eest läbi paremale kraavi.

Läti piiri poole liikunud sõidukid omavahel kokku ei põrganud.

Poola rekal hakkas äkkpidurduse tõttu koorem liikuma ja vajus ettepoole. Pärast politseile ütluste andmist sai Daf oma teekonda jätkata.  

Ehkki õnnetuspaigas piirati sõidukiirust ajutiselt 30 km/h, ei võtnud paljud autod hoogu maja ja politseinikud pidasid autosid ridamisi kinni.

Liiklus õnnetuskohas taastus kella 17 paiku.

Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel Rannametsa kandis sõitis teisest veokist möödasõitu teinud reka kraavi.
Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel Rannametsa kandis sõitis teisest veokist möödasõitu teinud reka kraavi. Foto: Ardi Truija
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles