Galerii: heategevusjooksul koguti raha Pärnu noormehe toetuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Rannapargis korraldati üle-eestiline heategevuslik teatejooks, millega koguti annetusi liikumisvõime kaotanud laste taastusraviks. Ürituse raames koguti raha kaheksa-aastase Aleksei ja 17aastase Pärnu noormehe Matsi ravi toetuseks.

Aleksei kaotas liikumisvõime sügisel põetud raske ajupõletiku tagajärjel.

Mats on varem ise laste aitamiseks teatejooksul osalenud, kuid kolm aastat tagasi kaotas ta südame seiskumise tõttu nii liikumis-, nägemis- kui ka kõnevõime.

Matsi isa sõnutsi on pojale täna eriliselt ilus päev. "On suur-suur rõõm näha, et neid inimesi, kes abivajajaid toetavad, on nii palju. Tänu teile saab Mats Haapsalus taastusravi, mis aitab tal veel edasi jõuda. Nagu Mats ise ütles, loodab ta peagi nagu teiegi joosta ja jalgrattaga sõita, niisamamoodi lustida nagu teie siin täna. Suur tänu teile kõigile!" kõneles isa.

Matsi toetuseks jooksid tema klassikaaslasedki Sütevaka humanitaargümnaasiumi 11. klassist. Peale suvepealinna korraldatakse heategevuslikud teatejooksud täna 25 paigas kõikjal Eestis. Pärnus osales teatejooksul 111 võistkonnas 1048 õpilast, Eesti peale kokku küünib osalejate arv aga 12 000ni. Esimest korda osales teatejooksul Pärnu toimetulekukooli võistkond.

Annetamiseks saab aasta ringi helistada heategevusnumbril 900 7777 (kõne hind seitse eurot) või teha ülekanne MTÜ Tallinnmeeting Danske Banki heategevuskontole EE603300332077210009.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles