Album nõudis Sibyl Vane’ilt kolm aastat tööd

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibyl Vane on aastaid äsja ilmunud albumi kallal vaeva näinud, kuna bändil olid laulude lindistamisele väga karmid nõudmised.
Sibyl Vane on aastaid äsja ilmunud albumi kallal vaeva näinud, kuna bändil olid laulude lindistamisele väga karmid nõudmised. Foto: Laura Arum-Lääts

Jaanuaris sai Pärnu haridus- ja kultuuriosakonnalt toetust esimest korda kohalik bänd Sibyl Vane. “Ei tea, kas keegi on julgenud varem üldse küsida,” mõtiskles ansambli bassist Heiko Leesment.

Leesmendi sõnutsi on tore, et linn levimuusikatki kultuuriprojektina näeb. Vast valminud omanimelise albumi ambitsioonikust näitab, et linnavalitsus toetas albumi salvestamist 2000 euroga, ja see moodustas kuludest vaid kümnendiku.

Kõigepealt kolis Sibyl Vane bändilaagrisse Kilingi-Nõmme. “Kohalikud olid nii toredad, näiteks avasid meile kohviku tund varem, et hommikusööki pakkuda,” meenutas bändi laulja ja kitarrist Helena Randlaht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles