Motomeeste kolmapäevasari läks täistuuridel käima

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Talviku kihutas kolmapäevakrossi sarja avaetapil mõlemas sõidus esimesena üle finišijoone.
Hendrik Talviku kihutas kolmapäevakrossi sarja avaetapil mõlemas sõidus esimesena üle finišijoone. Foto: Rauno Kais

Pärnu motoklubi kolmapäevakrossi võistlussarja avaetapil startis ligemale poolsada sportlast Eestist ja Soomest, paremus selgitati neljas arvestuses.

Suurte soolode klassis võitis kahe sõidu kokkuvõttes esikoha Hendrik Talviku, talle järgnesid Marek Künnapas ja Karl Saat. Noorte motomeeste väikeste soolode klassis olid kolm kiiremat põhjanaaber Sampo Rainio, Joosep Pärn ja Hugo Nork.

Neljarattaliste tsiklite taltsutajatest võitis suurte quad`ide klassis esimese auhinna Joosep Eesmäe ja väikeste quad`ide klassis osutus kiireimaks Tanel Põdra.

Kolmapäevakrossi peakorraldaja Jüri Makarovi sõnutsi kestab sari pool aastat. "Lõviosa etappidest on Pärnu lennuvälja motopargi rajal, kuid hooaja viimased sõidud oleme teinud Potsepa liivakarjääris," rääkis Pärnu motoklubi raudvara Makarov. "Võistlussõidu pikkus on täiskasvanutel tavaliselt 20 ja noortel 15 minutit pluss kaks ringi. Igal võistlejal läheb hooaja jooksul arvesse kümme paremat tulemust."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles