Keith Luur naasis Leedust regativõiduga

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Mai koolis õppiv Keith Luur alustas Euroopa karikasarja regativõiduga Kaunase veehoidlas.
Pärnu Mai koolis õppiv Keith Luur alustas Euroopa karikasarja regativõiduga Kaunase veehoidlas. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Pärnu jahtklubi purjespordikooli treenerite kasvandik Keith Luur võitis Leedus Kaunase veehoidlas svertpaatide Euroopa karikasarja etapil Laser Radial klassis kindla esikoha. Mai koolis õppiv 16aastane Luur kogus viiest võistlussõidust kolm esimest ja kaks teist kohta. Madalamad poodiumiastmed kuulusid Leedu purjetajatele: teise auhinna vääriliselt seilas Viktorija Andrulyte ja kolmandaks tuli Radvilas Januliois.

Joosep Laus Saaremaa merispordiseltsist lõpetas Kaunase regati üheksandana. Luuri klubikaaslane Rasmus Maalinn sai kümnenda koha, Tallinna kalevlane Henri Silluta oli 15. ja pärnakas Karsten Holter 17.

Kuni 18aastaste purjetajate klassis Laser 4,7 kuulus kaksikvõit Leedu roolimeestele: esimeseks tuli Laurynas Ivanauskas ja teise koha sai Dalius Kozemecenko ning kolmanda auhinna pälvis Läti piiga Anna Vernere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles