Saarde kaitsepäev pakub põnevust

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliit tutvustab Saarde kaitsepäeval oma relvastust.
Kaitseliit tutvustab Saarde kaitsepäeval oma relvastust. Foto: Urmas Luik

Nii nagu eelneval 15 aastal korraldatakse tänavugi Lauri karjääris traditsiooniline Saarde kaitsepäev, kus eri ametkonnad tutvustavad oma tööd ja seadmeid.

Kaitsepäev algab juba hommikul kell 9, kuid pealtvaatajatele algab põnevaim aeg 11st.

Oma relvastust ja varustust tutvustab Kaitseliit, politseinikud annavad ülevaate oma tööst. Lastele tuleb külla Lõvi Leo.

Kaitsepäeval saab ennast proovile panna tulirelvadest täpsuslaskmisel, kuid tasub teadmiseks võtta, et nõutakse relvaloa olemasolu. Lapsed ja relvaloata huvilised tohiva võistelda õhkrelvadest laskmisel.

MTÜ Pärnumaa vibujaht tutvustab Lauri karjääris vibujahti, avaneb võimalus discgolf`i kettaidki lennutada.

Kaitsepäeval tutvustavad oma tegemisi ja seadmeid veel päästjad ja Saarde vabatahtlikud pritsumehed. Kohale tuleb Kilingi-Nõmme kiirabibrigaad.

Oma valdkonna teadmisi jagavad maksu- ja tolliameti, Eesti naabrivalve ja keskkonnainspektsiooni Pärnumaa büroo esindajad.

Uudistada saab Tartu lennuklubi väikelennukit Wilga 35A.

Korraldajate teatel jäävad kaitsepäeva väljapanekud avatuks kella 15ni või kuni huvilisi jätkub. Kehakinnituseks pakuvad kaitseliitlased kaitsepäeval osalejatele lõunasuppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles