Pärnu rannas asuti kunagist kliimapaviljoni lammutama

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aastal tulekahjus tugevasti kannatada saanud hoone lammutatakse, kuid muinsuskaitse soovil jäetakse alles Ranna puiestee äärne vaatetorn.
2015. aastal tulekahjus tugevasti kannatada saanud hoone lammutatakse, kuid muinsuskaitse soovil jäetakse alles Ranna puiestee äärne vaatetorn. Foto: Urmas Luik

Aastaid Pärnus Rannahotelli kõrval tühjalt seisnud ja paar aastat tagasi tulekahjus kõvasti räsida saanud kunagise kliimapaviljoni hoones käivad lammutustööd.

Pärnu keskranna kolehoone plaanitakse lammutada umbes nädalaga. Muinsuskaitse soovil jääb Ranna puiestee äärde alles vaatetorn.

Kinnistu kuulub aktsiaseltsile C.H.P., mille juhataja Urmas Uustali sõnutsi lõhutakse hoone maha, et Pärnu rand kenamaks teha. “See on meie kingitus suvisele Pärnule. Soovime, et promenaadil ja ranna rajoonis jalutajal oleks sealt ilus mööda kõndida,” lausus Uustal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles