Majutajate magusaim aeg algab juunis

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Greeni motelli on juba broneeringuid tehtud koertenäitusteks ja Weekendiks. Elavnemine algab tavaliselt juuni algul.
Greeni motelli on juba broneeringuid tehtud koertenäitusteks ja Weekendiks. Elavnemine algab tavaliselt juuni algul. Foto: Mailiis Ollino

Majutajate tulusaim aeg Pärnumaal saab alguse natuke enne jaanipäeva ja lõpeb augusti keskel. “Pensionärid alustavad ja lõpetavad suve,” teab juba 12 aastat majutusäriga tegelnud Marika (perenimi toimetusele teada), kes pakub kodumajutust neljas kohas.

Mõni broneering tehti Marika sõnutsi juba veebruaris, kuid põhiline kirjapanek läks lahti märtsis-aprillis. “Eestlased on aeglased,” nendib ta. Aga välismaalased broneerivad ruttu, planeerivad oma graafikud ja teevad isegi ettemaksu. “Eestlased on need viimased, kes vaatavad taevasse ja mõtlevad, kas homme minna või ei,” teab Marika.

Enamik reserveeringuid tehakse nädalalõppudeks ja juulis. Rohkem broneeringuid langeb ürituste ajale: Weekend Festival, Grillfest, Watergate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles