Ringrajal kihutavad nelja riigi motosportlased

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru ringrada, pilt on illustreeriv
Audru ringrada, pilt on illustreeriv Foto: Ants Liigus

Täna saavad tehnikaspordifännid nautida Audru ringrajal Eesti ja Läti meistrivõistluste avaetapil mootorratturite ja autosportlaste põnevaid võidukihutamisi.

Pika võistluspäeva jooksul võtavad Eesti, Läti, Leedu ja Soome ringrajaässad omavahel mõõtu kaheksas masinaklassis. Vihur rahvaliiga ja C-klassi sõidud kestavad kümme ringi. B600, B1200, Superstocki ja Superbike'i klassi võistlejad kihutavad 15 tiiru, ajalooliste tsiklite taltsutajad on rajal seitse ja külgvankrid 12 ringi.

Mootorratturite sõitude vaheajal lähevad rajale BMW Xtreme'i klassi autosportlased, kes jahivad Eesti, Läti ja Soome meistrivõistluste punkte. Auto24ring pakub sel nädalavahetusel peale põnevuse silmailugi, kui kaunitarid Teele Viira, Grete Paia ja Tuuli Rand võtavad jalast kontsakingad ja istuvad võimsate Toyota GT86 võistlusautode rooli, et välja selgitada, kes neist kiireim on.

Kõige kiiremate tsiklite sõidus on oodata meeliköitvat esikohaduelli Superstock 600 klassi Euroopa meistrivõistluste liidri Hannes Soomeri (nr 38) ja Superbike'i klassi valitseva Eesti meistri Martin Pärtelpoja (nr 39) vahel. Pärnumaa kiirematest motosportlastest kihutab Kristian Beljaev (nr 71) Superstock 600 arvestuses ja Peeter Merivälja (nr 323) võistleb B1200 klassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles