Kaunis superstaar tuleb Pärnu randa

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bebe Rexha on teinud muu hulgas koostööd G-Easy, David Guetta ja Martin Garrixiga, kellega koos sündis hitt "In The Name of Love".
Bebe Rexha on teinud muu hulgas koostööd G-Easy, David Guetta ja Martin Garrixiga, kellega koos sündis hitt "In The Name of Love". Foto: promo

Seksikas ja kaunis superstaar suvises Pärnu rannas.

Niisuguse infoga tulid täna lagedale 3.–5. augustini toimuva suurfestivali Weekend Festival Balticu korraldajad.

Bebe Rexha on teinud muu hulgas koostööd G-Easy, David Guetta ja Martin Garrixiga, kellega koos sündis hitt "In the Name of Love".

Veel tegid korraldajad teatavaks, et Pärnu rannas astuvad üles Hollandi DJ ja produtsent R3hab, lava taha kaht Godzilla või sisalikukostüümis daami soovinud Valentino Khan, Soome tulevikulootus The Second Level ja Stig Rästa uus projekt Kisma.

Varem on organiseerijad teatanud, et tänavusele Weekend Festivalile tulevad rahvast hullutama Alan Walker, Alesso, Alex Mattson, Alma, Andres Puusepp, Alok, Armin van Buuren, Bass Modulators, Bombossa Brothers, Brennan Heart, Camo & Krooked, Cartoon, The Chainsmokers, Chase & Status, Cheat Codes, Clean Bandit, Coverk x Byte, deadmau5, Don Diablo, Futuristik, Flux Pavillion, GTA, Jauz, Kristjan Hirmo, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Martin Garrix, MHKL, Matrix & Futurebound, NOËP, Proteus, Púr Múdd, Radical Redemption, Rae Sremmurd, Sub Focus, Syn Cole, Tchami, Tungevaag & Raaban, Wild Motherfuckers ja [Ex] Da Bass.

Weekend Festivali meeskond avalikustab järgmised esinejad 29. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles