Sütevakas tuleb Kreeka õhtu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lina Vouraki.
Lina Vouraki. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi salongiõhtu neljapäeval, 7. aprillil kell 19 on seekord pühendatud kreeka kultuurile ja kannab kreekakeelset pealkirja  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ.

Kreeka õhtul tutvustab oma maa kultuuri 2009. aastast Sütevaka humanitaargümnaasiumis töötav kreeklannast prantsuse, hispaania ja kreeka keele õpetaja Lina Vouraki.

Peale õpilaste ja täiskasvanute õpetamise lööb Lina Vouraki kaasa kreeka muusika ansamblis Mr. Buzuki & Rembetes, kus peale löökpille mängiva kreeklanna musitseerivad Olavi Kõrre (buzuki ja laul), Veiko Rea (akordion), Argo Mägi (baglama) ja Andrus Haugas (kitarr). Kreeka õhtul astub ansambel Sütevakas üles.

Vouraki tuli Eestisse Comeniuse õpetajapraktika programmi raames pooleks aastaks, aga otsustas jääda kauemaks. Ta plaanib olla Eestis ka järgmise, kolmanda õppeaasta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles