Nädal algab sajuselt

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigi ilmateenistuse prognoosi kohaselt algab uus nädal sajuselt.
Riigi ilmateenistuse prognoosi kohaselt algab uus nädal sajuselt. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Riigi ilmateenistuse prognoosi kohaselt algab uus nädal sajuselt.

Täna on vahelduva pilvisusega ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 2–7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur võib küündida 17 kraadini.

Ööseks prognoosib ilmateenistus pilves selgimistega ilma. Edela-Eestist alates hakkab vihma sadama. Puhub ida- ja kagutuul 2–8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 5–11 kraadi.

Homme päeval on vahelduv pilvisus. Mitmel pool, sealhulgas Pärnumaal, sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 4–10 meetrit sekundis.

Teisipäeva ööseks hoovihmad prognoosi kohaselt ei lõppe. Puhub edelatuul 4–10, rannikualadel puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 6–12 kraadi.

Päeval peaks tulema aga vähese vahelduva pilvisusega ilm. Peamiselt sajuta. Puhub edela- ja läänetuul 3–8 meetrit sekundis.

Kolmapäeva öögi peaks mööduma sajuta. Õhutemperatuur on 5–11 kraadi.

Päeval pilvisus tiheneb. Edela-Eestist alates hakkab vihma sadama. Puhub idatuul 7–12, puhanguti 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 15–21 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles