Noored võitsid teatejooksu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatejooksunelik (Hanna Andla, Carol Annuk, Anete Siman ja Airiin Liisbet Strandson) sai laupäeval Valga staadionil võidukalt poseerida.
Teatejooksunelik (Hanna Andla, Carol Annuk, Anete Siman ja Airiin Liisbet Strandson) sai laupäeval Valga staadionil võidukalt poseerida. Foto: Romet Mihkels

Valga keskstaadionil toimunud Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlustelt tõid SK Altius ja Pärnu spordikooli esindanud kergejõustiklased suvepealinna kolm medalikomplekti.

Säravaima tulemuse eest hoolitsesid U20 vanuseklassi neiud Hanna Andla, Airiin Liisbet Strandson, Carol Annuk ja Anete Siman, kes 4x100 meetri teatejooksus võitsid kuldmedali. Pärnakate aeg oli 50,61. Teiseks tuli Audentese SK (51,43) ja kolmandaks Tartu spordiselts Kalev (51,62).

Hõbedavääriliselt jooksid Pärnu noormehed U16 vanuseklassi 4x110 meetri tõkketeatejooksus. Altiuse esindajad Madis Kaare, Mikk Saarse, Andry Harjakas ja Karl-Martin Krapp kaotasid võitnud KJK Lõunalõvi esindusele ülinapilt. Kui pärnakate lõpuajaks jäi 1.08,04, siis võitjatel 1.07,86. Kolmas oli Audentese SK (1.09,12).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles