Zonta klubi väärtustas taas laste andekust

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninga tänava põhikooli lõpuaktus algas pidulikult, kui Zonta Pärnu klubi nimel andis Raja Õnnik andeka lapse stipendiumi üle Ronaldo Tiismaale.
Kuninga tänava põhikooli lõpuaktus algas pidulikult, kui Zonta Pärnu klubi nimel andis Raja Õnnik andeka lapse stipendiumi üle Ronaldo Tiismaale. Foto: Mailiis Ollino

Zonta Pärnu klubi väärtustas taas laste andekust, heategevusprojekti “Andekas laps” stipendiumi laureaate oli tänavu kuus, neist üks Sindi ja viis Pärnu koolide õpilased.

Zontad andsid seekord stipendiumid üle koolides tähtüritustel, viimasena läinud laupäeval Pärnu Kuninga tänava põhikooli lõpuaktusel, kus Raja Õnnik õnnitles klubi nimel Ronaldo Tiismaad.

Koolilõpetajate aukohal istunud Tiismaa silmad läksid üllatusest suureks, kui ta kuulis, et on Zonta Pärnu klubi andeka lapse stipendiaat ja tal tuli tõusta oma 28 klassiõe ja -venna hulgast saalisolijate ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles