Vihmavarjudega laulu- ja tantsuväljakule ei pääse

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmavari.
Vihmavari. Foto: Eeva Kaun

XII noorte laulu- ja tantsupeo meeskond tuletab peo eel meelde, et pealtvaatajate heaolu silmas pidades ei pääse peo ajal tantsu- ega lauluväljakule vihmavarjuga. Koju tasuks jätta kõik muugi, näiteks lemmikloomad ja klaastaara, mis võib häirida või ohustada ülejäänud peolisi.

Riiklik ilmateenistus lubab peonädalaks vihmast ja jahedat ilma, seega võiksid üritusele tulijad võtta kaasa vihmakeebi ja soojad riided.

"Kuna vihmavarjud varjavad kaaskülastajate vaadet, palume need koju jätta, sest väravast nendega edasi ei pääse," selgitas laulu- ja tantsupeo turvajuht Peeter Sepp. "Soovitame oma kott enne peole tulekut läbi vaadata, et seal ei leiduks midagi sellist, millest väravas loobuda tuleks."

Laulu- ja tantsupidu on osalejate ühine pingutus, vastutus ja rõõm. Laulu- ja tantsupeo meeskond palub, et pealtvaatajad võtaksid aega ja tutvuksid enne noortepeo sisekorraeeskirjaga. "Kui vaatate oma peo pääset, leiate sealt esemed, millega peole ei pääse," viitas Peeter Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles