Kelmused ja võltsimised tõid naisele tingimisi vangistuse

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik Egery Sepling-Horuženko kelmuste ohvrid olid kõrges eas inimesed, kelle arvelt teenis naine üle 11 000 euro tulu.
Kõik Egery Sepling-Horuženko kelmuste ohvrid olid kõrges eas inimesed, kelle arvelt teenis naine üle 11 000 euro tulu. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Pärnu maakohus mõistis eile hommikul toimunud istungil tingimisi vangistuse kelmuste, võltsimiste ja varasema otsusega mõistetud katseajal, aga ka peale seda süstemaatiliselt varastanud Egery Sepling-Horuženkole. Naine teenis 18 kõrges eas ohvri arvelt üle 11 000 euro tulu.

Naise karistuseks mõistis kohus eri paragrahvide alusel kaks aastat, 11 kuud ja 27 päeva vangistust, millest arvati maha eel- ja loovutusvangistuses viibitud aeg: kuus kuud ja 23 päeva. Trellide taha läheb Sepling-Horuženko vaid juhul, kui ta paneb kolmeaastase katseaja jooksul toime kuriteo.

“Kõige tähtsam on, et kelmus leidis tõendamist ja naine mõisteti süüdi,” rõhutas Lääne ringkonnaprokurör Merry Tiitus. “Kohus andis talle tänase otsusega veel viimase võimaluse, kuid ta teab, mis ees ootab, kui ta katseaja kontrollnõudeid või elektroonilise valve tingimusi rikub.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles