Kadrin Karner: Turismitudengitele oma hotell

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrin Karner
Kadrin Karner Foto: PP

Ajakirjanduse kõrval olen alati kirglikult suhtunud turismi, teenindusse ja unistamisse. Väisates mai alguses eelkõige oma eeskujuliku jalgrattakultuuri poolest tuntud Hollandit, avastasin ettevõtte, millest tekkis reaalne unistus, mis Pärnule ja siinsele turismiõppele kasuks võiks tulla.

Valisime perega öömajaks koolihotelli, majutusasutuse, kus kõiki töid hotelli registreerimisest tubade koristamise, hommikusöögile juhatamise ja teenindamiseni tegid õpilased. Hotellidele kohaselt šikki vormirõivasse riietatud esimese ja teise kursuse tudengitel võis vahet teha kaelasallide värvi järgi. Teenindus seejuures oli suurepärane, vaat et suursugune, ja ühtlasi armas nagu noor inimene autosõidueksamil, kes järgib õpitut piinliku täpsusega.

Skotel, nii Amsterdamis kui Haagis tegutsev õpilashotell, oli põnev veel sellepärast, et kaht ühesugust tuba seal ei leia. Tudengihotell on teinud koostööd mitme hotelliga ja palunud neil sisustada ühe toa täpselt nii nagu Hiltonis, Four Pointsis või Brooklyn Hotelsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles