Vähemuses Tammeka kukutas Vapruse tabeli põhja

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond sai Tartus meistriliiga 17. vooru mängus valusa 1:2 kaotuse Tammekalt. Arhiivifoto.
Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond sai Tartus meistriliiga 17. vooru mängus valusa 1:2 kaotuse Tammekalt. Arhiivifoto. Foto: Madis Sinivee/

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond sai Tartus meistriliiga 17. vooru mängus valusa 1:2 kaotuse sealselt Tammekalt, kes mängu lõpus vähemuses mängis.

Kui esimesel poolajal võrgud ei sahisenud, tehti teise mänguaja alguses tehti väravapõuale kiire lõpp.

Esmalt kihutas ilusa kauglöögi pärnakate väravasse 57. minutil Rasmus Tauts.

Vaprusel oli kohe vastus valmis, kui järgmisel rünnakul teeniti nurgalöök, mille Martin Vunk Kristen Saartsi pea peale saatis. Pall jõudiski võrku.

Viigivärava järel teenis käega mängu eest teise kollase kaardi ja pidi platsilt lahkuma Tammeka mängija Jürgen Lorenz.

Pärnakad haarasid initsiatiivi, kuid said peagi kaela külma duši, kui Rauno Tutk oma karistusalas pikali libises ja kohtunik nägi käega mängu.

Penaltit asus lööma Pärnust pärit Tauno Tekko, kes palli kindlalt võrku kihutas ja kodumeeskonna taas juhtima viis. 2:1 tartlaste võiduga mäng lõppeski.

Et Viljandi Tulevik sai eile jagu Paide linnameeskonnast, langes Pärnu meeskond seitsme punktiga liigatabelis viimasele reale. Tulevikul on kümme, Sillamäe Kalevil 13 punkti, Paidel 15 ja Tammekal 18 punkti.

Vapruse järgmine mäng on tuleval pühapäeval Tallinnas Nõmme Kaljuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles