Kadi Ruumeti elu oma koduses paradiisis

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randiväljal kodukülas on aednikuks õppinud Kadi Ruumetil vanemad, pere, töö, hobused ja kanad ja maheaed, kus tütar Karen oma käega kurke ja maasikaid nopib.
Randiväljal kodukülas on aednikuks õppinud Kadi Ruumetil vanemad, pere, töö, hobused ja kanad ja maheaed, kus tütar Karen oma käega kurke ja maasikaid nopib. Foto: Mailiis Ollino

Kahe ja poole aastasel Karenil on nutuvõru suu ümber, kui ta ema käeotsas koduõue jõuab, sest kirju kana istus pesa peal ja munakorv jäi tühjaks ning pannkooke ei saa küpsetama hakata, kuigi talle meeldib tainast segada.

“Meile on jäänud neli kana, ülejäänud viis rebane ära, tegime kanaaia ja kui see valmis sai, murdis reinuvader sinna sisse. Varem jooksid kanad õue peal vabalt ringi ja midagi ei juhtunud,” seletab Kareni ema Kadi Ruumet. “Aastaga on see kanamajandus päris vägevaks saanud, tahan kümmekond veel juurde võtta ja uue kuke tuua.”

Foto: Mailiis Ollino
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles