Kirsi talu peab oma kodukontsertide tõmbenumbreiks taluõue ja perenaist

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsi talu pererahvas on juba ise nii värvikas, et nende juures ei hakka kunagi igav. Pildil taluperemees Ado Kirsi.
Kirsi talu pererahvas on juba ise nii värvikas, et nende juures ei hakka kunagi igav. Pildil taluperemees Ado Kirsi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

"Mäletan, kuidas üks vanaproua ütles: "Lapsed, ärge ajage mind veel ära. Ma tahan veel istuda, ma ei taha linna tagasi minna! See oli nii armas," meenutas Helle Kirsi. Ado ja Helle Kirsi kodutalus Audru lähistel läheb homme õhtul lahti Kirsi talu kontsertide kaheksas hooaeg.

Pererahvas meenutas, et esimese avaliku kontserdi tegid nad oma koduõues 2010. aasta suvel. Üks eripärasid on see, et pärast kontserti ei pea nende juurest kohe ära minema. Paljud jäävad kodukohvikustiilis õhtut edasi nautima.

"Alati polegi esinemine kõige tähtsam, vaid lihtsalt mõnus istumine taluõue suurte puude all," avaldas majaperemees. "Teine tõmbenumber on see, et mu naine küpsetab imehästi. Juba sellepärast tullakse teinekord."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles