Galerii: Vaprus teenis punktilisa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste 19. voorus kohtus Pärnu Vaprus Rannastaadionil Paide linnameeskonnaga ja võitles välja 1:1 viigi.

343 pealtvaataja silme all alustasid mängu paremini pärnakad, kes asusid nurgalöögijärgsest olukorrast 11. minutil Enrico Veensalu väravast 1:0 juhtima.

Esimesel poolajal avanes paremaid võimalusi küll paidekatel, kuid Pärnu seisis hästi kaitses ja hoidis taga nulli. Poolajale mindi 1:0 eduseisul. 

Teist poolaega alustas teravamalt Paide, lüües mitmel korral nii latti kui posti. Pärnu kaitse muugiti lahti 58. minutil, kui äärelt pääses läbi Samson Onomigho Iyede, kes leidis ilusa sööduga karistusalas Magnar Vainumäe, kes palli väravasse kõmmutas.

Pärnu väravasuul tegi hea mängu Kallaste, kes teiselgi poolajal päästis suvepealinna meeskonna mitmel korral halvimast.

Võitluslik mäng lõppes seisuga 1:1. 

Pärnu asub võidetud viigipunkti järel endiselt tabeli lõpus, olles 19 mänguga teeninud kaheksa punkti. Ühe mängu vähem pidanud Viljandi jääb kahe punkti kaugusele. Paide on 17 punktiga seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles