Fotod: Vana-Pärnus sõitis auto otsa rattaga teed ületanud 14aastasele tüdrukule (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 16 paiku sõitis Vana-Pärnus sõiduauto Peugeot otsa Volvole, mis omakorda sõitis otsa rattaga teed ületanud 14aastasele tüdrukule. Politsei tuvastas Peugeot' juhil alkoholi tarvitamise tunnused.

Kokkupõrge toimus Haapsalu maantee ülekäigurajal.

"Ilmselt olin tähelepanematu. Jalgrattur tuli samuti eessõitva auto juhile ootamatult ja mõlemad pidurdasime, aga ei suutnud seisma jääda. Sõitsin Volvole tagant sisse," selgitas Peugeot' juht.

"Õnneks ei olnud hoog suur. Sõitsime vastavalt linna kiirusele. Jalgrattur liikus omal jõul teepervele," rääkis õnnetuses osalenu.

Peugeot' juht väitis, et rattur ületas teed sadulast maha tulemata. Politsei seda versiooni aga ei kinnita. Lääne prefektuuri valvepressiesindaja sõnutsi ületas neiu teed, ratas käe kõrval.

Kiirabi toimetas tüdruku haiglasse kontrolli, kuid viga saanud rattur ei vajanud haiglaravi.

"Ka natuke on liiga palju, kui me räägime alkoholist ja autojuhtimisest. Kui te ei ole kindel, et olete kaine, on kõige õigem kutsuda appi kaine sõber, kasutada ühistransporti või minna jala," ütles Lääne prefektuuri operatiivjuht Tarmo Värat. "See klaas õlut pole seda väärt, et sellega panna ohtu mitte ainult oma, vaid ka ülejäänud inimeste elu ja tervis. Märgates kahtlase sõidustiiliga autot, tuleb sellest teada anda numbril 112."

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles