Pärnakas võitis Küberolümpia (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suurima kübertehnoloogia võistluse “Küberolümpia 2017” võitis pärnakas Heino Sass.
Eesti suurima kübertehnoloogia võistluse “Küberolümpia 2017” võitis pärnakas Heino Sass. Foto: Romil Rõbtšenkov

Eesti suurima kübertehnoloogiavõistluse "Küberolümpia 2017" võitis pärnakas Heino Sass, kellele tõid esikoha järjepidevus, tehniline taiplikkus ja kirjalik eneseväljendusoskus.

Küberolümpial pidid osavõtjad kaitsma Suur-Utoopia tsivilisatsiooni Atlantist ja selle transpordisüsteemi küberrünnaku vastu. Omavahel võttis mõõtu 28 osalejat.

Kübertehnoloogiavõistluse teise koha saavutas Gregor Eesmaa ja kolmanda Kert Ojasoo.

Võistluse parimad esindavad Eestit oktoobris Hispaanias Malagas rahvusvahelisel küberturvalisuse võistlusel European Cyber Security Challenge.

Küberolümpial pidid 28 võistlejat kaitsma Suur-Utoopia tsivilisatsiooni Atlantist ja tema transpordisüsteemi küberrünnaku vastu.
Küberolümpial pidid 28 võistlejat kaitsma Suur-Utoopia tsivilisatsiooni Atlantist ja tema transpordisüsteemi küberrünnaku vastu. Foto: Romil Rõbtšenkov

Eesti esindusmeeskonna koolitustesarjas osalevad Gregor Eesmaa, Aron Sisask, Jasper Rebane, Mark Vainomaa, Martin Širokov, Oliver Udu, Taavi Eomäe, Heino Sass, Jürgen Laks, Kert Ojasoo, Markkus Millend ja Tauri Toel.

Küberolümpia idee autor, ellukutsuja ja suurtoetaja on kaitseministeerium. Peaauhinda ehk sõitu European Cyber Security Challenge`ile toetab Eesti interneti sihtasutus. "Küberolümpia 2017" korraldaja on Tallinna tehnikaülikooli infotehnoloogia teaduskonna küberkriminalistika ja küberjulgeoleku keskus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles