Pärnakas rühkis läbi karge vee pjedestaalikohale

Karoliine Aus
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal pandi end 50 inimest seiklusspordivõistlusel proovile. Võistlustulle astus Eesti seiklejate paremik.
Pärnumaal pandi end 50 inimest seiklusspordivõistlusel proovile. Võistlustulle astus Eesti seiklejate paremik. Foto: Aldis Toome

Pühapäeval sai Pärnust alguse Eestis esimest korda korraldatud nii pikas formaadis seiklusspordivõistlus. Osalejaid oli kokku 50. Pärnakas Mariann Sulg koos Sander Mirmega saavutas segaklassi arvestuses 100kilomeetrisel rajal teise koha.

Tegemist oli mitmevõistlusega, kus osalejad liikusid märgistatud rajal eri viisil: jooks, rattasõit, kajak, kanuu. Osaleti kahel distantsil: pikemal, 100kilomeetrisel ja lühemal ehk 65kilomeetrisel rajal. Rada vürtsistas tubing`u lõik, kus liiguti suure õhukummiga allavoolu Reiu jõel.

Pärnu ja selle ümbrus oli ideaalne koht, kus üritus korraldada. "Siinne loodus ja maastik on väga mitmekesine," kiitis peakorraldaja Aldis Toome. Tema arvates on Pärnu suvepealinnana väga populaarne koht. Toome lootis, et osalejad-pealtvaatajad said ühes võistlusega nautida kena suvepäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles