Suur Papa: Julgen räppida emast!

Krismar Rosin
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Arop alias Suur Papa tuli Pärnu, et koguda inspiratsiooni uueks albumiks.
Uku Arop alias Suur Papa tuli Pärnu, et koguda inspiratsiooni uueks albumiks. Foto: Gertrud Alatare

Pärnumaalt pärit Uku Arop alias Suur Papa on pärast edukat Tallinna perioodi jälle Pärnus. Siit ammutas ta inspiratsiooni ja jõudu, et lindistada digialbum “P.O.E.G”. Plaati aitas salvestada Erko Niit ja sellel teeb kaasa kodulinna Laura Junson. Albumilt leiab muu seas loo emast. “Julgen räppida emast ja teen seda naeratades,” teatas Arop.

Tallinnas saavutas Arop palju. Tol ajal polnud festivali, ööklubi ega üritust, kus Suurt Papat esinemas ei oleks nähtud. Lugu “Kõik” on Youtube’is kogunud üle kolme miljoni vaatamise. Kui lisada sinna peaosa filmis ja seriaalis “Nullpunkt”, edukalt käima lükatud räpivõistlus Battle of Sugar ja läbimüüdud album “Grammilinn”, võib tunduda, et Tallinn tähendab talle ainult head. Noore mehe elus on siiski olnud raskemgi aeg: depressioon ja enesekaotus. Arop oli meelsasti nõus ausalt, filtrita läbielatut lahkama.

Mis tõi teid Pärnu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles