Isegi Eesti mehe pisarad saadakse pildile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maaris Puust

Pulmatort süüakse ära, tantsukingad kuluvad läbi, pruudikimp närtsib, kuid fotod jäävad. Tänu pulmafotograafile saab aastakümnete pärast taaselustada pulmapäeva rõõmu ja tundeid. Kuid kes on need inimesed, kes selle vastutusrikka ülesande enda kanda võtnud on?

Portree- ja pulmafotograaf Maaris Puust on hetki jäädvustanud lapsest saati. Juba siis meeldis talle oma modellist koera sättida poosidesse, panna talle lillepärgi pähe ja vaadata, et valgus pildil ilusti jääks. Tõsisemalt jõudis ta fotograafia juurde tagasi umbes kuus aastat tagasi, pulmafotograafina tegutseb ta neljandat hooaega.

Esimese pakkumise pulmapiltnikuna kätt proovida tegi Puustile sõber. “Pulm toimus talvisel ajal. Kuigi oli kehv ilm, tegime enamiku ilupilte õues. Hoolimata sellest, et vihma hakkas sadama, pruudil oli külm ja õues õnnestus meil olla vaid veerand tundi, läks kõik hästi,” jutustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles