Kirjutab kohast, kus on hea

Karoliine Aus
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor muusik Steven Ilves käib inspiratsiooni kogumas Pärnu rannas ja selle ümbruses: ideaalne paik, kus mõtteid ammutada.
Noor muusik Steven Ilves käib inspiratsiooni kogumas Pärnu rannas ja selle ümbruses: ideaalne paik, kus mõtteid ammutada. Foto: Mailiis Ollino

Oma teise singli välja andnud Steven Ilves, kes alles kevadel põhikooli lõpetas, jutustas: “Kirjutasin laulu enda maailmast, kus mul oleks kõik hea.”

Steven astus muusikakooli esimeses klassis ja ta pole sinna kunagi vastu tahtmist läinud. Poisi vanemad mängivad mõlemad kitarri: nemad on andnud talle eeskuju ja suunanud teda põnevat muusikamaailma uudistama.

Vanaema Reet meenutas, et juba lasteaias oli poisil hea esinemisnärv. Lauluvõistlusel Sügisulg sai väike Steven tulevase Koit Toome nimelise auhinna. Kusjuures see pani teda väga imestama, miks just see laulja, sest tookord esitas Steven “Kantrimeest”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles