Marge Rull: Alustan igat päeva nagu uut ettevõtmist

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühel päeval selgus, et suvilaplats oli jäänud Marge Rulli hooldada. Esialgu ehmatas see naise ära, nüüdseks aga põgeneb ta sinna igal vabal hetkel.
Ühel päeval selgus, et suvilaplats oli jäänud Marge Rulli hooldada. Esialgu ehmatas see naise ära, nüüdseks aga põgeneb ta sinna igal vabal hetkel. Foto: Urmas Luik

Marge Rull on julge ja spontaanne naine, kes on tuntud eelkõige tantsija, tantsuõpetaja ja treenerina. Laval tunneb ta end kui kala vees ja elus on võimeline rolle vahetama kiiremini, kui mõni jõuab silmi pilgutada. Trenniretuusid vahelduvad rahvariietega, rahvariiete asemel lendavad selga kodused suvilariided. Ühtviisi hästi näib ta end tundvat nii inimeste ees kui tomatite seas, näpud mullas.

Plikatirtsust, kes ei julgenud tantsijaametist unistadagi, on kasvanud naine, kes on laval üles astunud 25 aastat. Temast õhkub soojust ja hoolivust: omadusi, mida võiksime palju julgemalt välja näidata. Tal seda probleemi pole. “Võta teised jalanõud, muidu lähevad jalad märjaks!” hüüab ta, kui kasvuhoonest aeda kõnnin, justkui oleksin oma inimene.

Tegelete mitme asjaga. Mis te ise arvate, mille poolest pärnakad teid kõige paremini teavad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles