«Stiilipäeviku» seekordne muutuja on rõivadisainerist hall hiireke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilipäeviku seekordne muutuja on tegus Pärnu naisterahvas Jane, kes juhib oma õmblusateljeed ja omandab ülikoolis rõivadisaineri kraadi
Stiilipäeviku seekordne muutuja on tegus Pärnu naisterahvas Jane, kes juhib oma õmblusateljeed ja omandab ülikoolis rõivadisaineri kraadi Foto: Filmimees

«Stiilipäeviku» seekordne muutuja on tegus Pärnu naisterahvas Jane, kes juhib oma õmblusateljeed ja omandab ülikoolis rõivadisaineri kraadi.

Pidevalt teistele riideid meisterdades on aga tema enda välimus sootuks tagaplaanile jäänud. Naise seljas näeb vaid mugavaid, halle ja tagasihoidlikke rõivaesemeid ning seetõttu ei ole ta välimus kuidagi kohane ühele särtsakale moedisainerile.

«Stiilipäevik» tõttas Janele appi ning tegi temast naiseliku ja trendika õmblejanna!
 

«Stiilipäeviku» meeskonda toetas Pärnu Keskus:
 
Kleit: Monton
Jakk: NewYorker
Kingad: TrendExpress
Pesu: La Senza
Ehted: Expressions
 
Juuksur: Karel Oja - FashionHair - www.fashionhair.ee
Meik: Loore Härmat

A-Clinic:  Jane Suvistele teostati sügavpuhastav Hjeronymus hooldus. Selle käigus töödeldakse näonahka spetsiaalpreparaadiga, mis avab nahapoorid, eemaldab nahapinnalt surnud rakud, reageerib ja samaaegselt lahustab nahaalused ummistused, puhastab nahka komedoonidest, omab antibakteriaalset toimet, pidurdades bakterite kasvukeskkonda, ergutab nahavereringlust. Tulemuseks on ühtlane ja värske jumega nahk.
Lisaks sai Jane koduhoolduseks tooted: Hjeronymus Aloe Vera Cleanser ja Balancing Cream.

«Stiilipäevik» igal neljapäeval kl. 20:00 TV3s

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles