Augustis sõidab Pärnu ja Tallinna vahet kaks lisabussi

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM1:LUX EXSPRESS :TALLINN, EESTI, 09JUL12
Lux Express esitles oma tuliuut bussi Lux Express Lounge buss, mis  on jaotatud kaheks osaks - bussi esiosas on 28 kahekaupa asetsevat istet personaalse meelelahutusseadmega ning tagaosas asuvas Lounge
TLNPM1:LUX EXSPRESS :TALLINN, EESTI, 09JUL12 Lux Express esitles oma tuliuut bussi Lux Express Lounge buss, mis on jaotatud kaheks osaks - bussi esiosas on 28 kahekaupa asetsevat istet personaalse meelelahutusseadmega ning tagaosas asuvas Lounge Foto: LAURA OKS/PM/SCANPIX

Bussifirma Lux Express on sõitjate arvu kasvu ja lähenevate suurürituste pärast lisanud augustis Pärnu–Tallinna ja Tallinna–Pärnu liinile lisabussid.

Kogu lõikuskuu sõidab mõlemal suunal kaks bussi tavalisest rohkem: Pärnust väljuvad lisabussid kell 12.30 ja 15.30, Tallinnast kell 16 ja 19. 

Ettevõtte kommertsjuhi Kristiina Mehiku sõnutsi sõidetakse Tallinna ja Pärnu vahet enim augustis. "Kuu on puhkajate seas väga populaarne, samuti toimuvad üritused, mis sõitjate hulka veel kasvatavad," põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles