Esimest korda selgub maakonna parim naisettevõtja

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEAK

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus (PEAK) ootab maakonnas enim tunnustust väärivate ettevõtete ülesandmist konkursile "Pärnumaa ettevõtluse auhind", kus sel aastal selgub maakonna parim naisettevõtjagi.

PEAKi kodulehel seisab, et ettevõtete seast otsitakse parimatest parimaid, kes väärivad tunnustust, maksavad makse, annavad tööd oma maakonna elanikele ning kelle aktiivsusest ja edukusest sõltub maakonna areng ja tööhõive.

Konkursile võivad esitada kandidaate või teha ettepanekuid nii ettevõtjad ise, ülejäänud juriidilised ja füüsilised isikud kui kohalikud omavalitsused.

Parimaid tulemusi näidanud ettevõtjad selguvad viies kategoorias: aasta maaelu edendaja, aasta noor ettevõtja, aasta turismiarendaja, aasta naisettevõtja ja aasta eksportöör. Võrreldes mullusega ei anta sel korral välja aasta uuendaja tiitlit ja seda kategooriat asendab hoopis aasta naisettevõtja. Kandidaate saab esitada 8. septembrini.

Mullu pälvis Pärnumaa ettevõtluse peaauhinna ehk Pärnumaa Karu AS Laesti, aasta maaelu edendaja oli OÜ Matogard, aasta uuendaja OÜ Edelstein, aasta eksportöör Vecta Design OÜ, aasta noorettevõtja Kari Maripuu ja aasta turismiarendaja Pärnu Bay Golf Links ehk OÜ Golfer. Pärnu linna aasta ettevõtteks valiti OÜ Scanfil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles