Heli ja looduse sümbioos

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kukemuru festival pakub peale muusika head toitu ja seltskonda, sauna ja kanuumatka.
Kukemuru festival pakub peale muusika head toitu ja seltskonda, sauna ja kanuumatka. Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Järgmisel reedel algab viies ambient-muusika festival Kukemuru, mis toimub 4.–5. augustini Samliku matkamajas Vändra vallas.

Kukemuru talust alguse saanud festival sündis 2013. aastal muusik Kaido Kirikmäe ja disainer Sander Meentalo ideedest. Ürituse moto “Rohkem heli, vähem muusikat” tähendab looduse ja nüüdisaegse kultuuri sümbioosis eksisteerimist.

Festivalil astuvad publiku ette muusikud nii Eestist, Saksamaalt kui Ameerikast, kelle seast leiab eriilmelisi ja mainekaid auhindu võitnud artiste. “Soovitame festivali peaesinejat, Suurbritanniast pärit ambient-muusika legendi Banco De Gaiat, kosmoseroki ansamblit Warm Graves’i Leipzigist ning kohalikke muusikuid Maarja Nuuti ja Hendrik Kaljujärve,” rääkis festivali üks korraldajatest Kaido Kirikmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles