Bändi muusika on kui jäätis

Karoliine Aus
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd on tegutsenud koos kolm aastat. Liikmetest on saanud parimad sõbrad.
Noortebänd on tegutsenud koos kolm aastat. Liikmetest on saanud parimad sõbrad. Foto: Alina Birjuk

“Meie bändi nimi on liiga raske, et see meelde jääks, seega ma kirjutasin selle sulle siia paberile üles. Me teeme rõõmsat muusikat kurva alatooniga. Kohati segane, aga sulle meeldib see, sest ma olen su lapselaps” – nii seletaks noortebändi Steps to Synapse liige Karl Birnbaum ansambli olemust ja muusikat oma vanaemale.

Viis loomingulist noort – vokaal Lisann Aljaste ehk mõistus süntesaatoril, vokaal Ivo Leesar ehk udupea rütmikitarril, Siim Siimer ehk ärimees soolokitarril, Karl Birnbaum ehk tüütus basskitarril ja Johannes Eriste ehk südametunnistus trummidel – otsustasid kolm aastat tagasi panna kokku bändi Steps to Synapse.

Synapse ehk sünaps on keeruline anatoomiatermin. Väga lihtsalt öeldes tähendab see inimaju elektrit, mis on taju ja mõtlemise eeldus. “Puust ja punaseks – Steps to Synapse on kui jäätis, mis väga suure ampsu korral tõmbab küll aju korra jäiseks, kuid sellele järgneb vapustav maitseelamus ja lõõgastus,” seletas Leesar muiates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles