Sindi spordiklubi saab võrkpalliplatsi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Sindi spordiklubi Kalju on üks kaheteistkümnest väljavalitust, kes saab võrkpalliliidu harrastussarja Credit24 rahvaliiga algatatud konkursi „Võrguplatsid korda!” kaudu uue võrkpalliplatsi.

„Kokku laekus üle 60 sooviavalduse ja paljudel neist olid väga head ning võrdväärsed põhjendused väljaku rajamiseks,” kommenteeris konkursi tulemusi Eesti võrkpalliliidu president Vilja Savisaar-Toomast. “Valiku tegemisel võtsime arvesse antud piirkonna nägemust ja motivatsiooni rahvasporti edendada, samuti võrguplatsi asukohta ja harrastajate võimalikku arvu.”
 
Credit24 turundusjuhi Rain Sepa sõnul osutus konkurss oodatust populaarsemaks. „Et valikut teha oli raske, leidsime lisavahendeid veel kahe väljaku rajamiseks. Lubatud  kümne võrkpalliplatsi asemel saavad sel suvel mänguvalmis kaksteist palliplatsi,“ selgitas Sepp.

Projekti kogumaksumus on ligi 10 000 eurot. Iga meeskonna hooleks jääb mänguvahendite paigaldamine, väljaku ettevalmistus ja hilisem hooldus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles