Galerii: öine melu Pärnus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaadake galeriist, milline melu jätkus pärast Weekend Festivali teist päeva Pärnu linnas!

Weekend Festivali teine päev sai plaadikeerutaja Deadmau5 ja ilutulestiku saatel ametliku lõpu, ent pidu sellega läbi ei saanud. Sajad ja tuhanded tantsulised sammusid liivarannalt kesklinna, kus tühja kõhuga jahiti lähimat kiirtoiduputkat ja lõbusa õhtu jätkamiseks endale meelepärast klubi või tänavanurka otsiti.

“Kas teil siin Pärnus McDonald's ka on?” küsis mööduv noormees, kes öises suvepealinnas energiavaru täiendas. Andsime pidulisele juhised, mille järel kiirelt takso telliti ja kiirtoidurestorani suunduti. Circle K tankla ümbergi oli tavapärasest enam rahvast, noored festivalikülastajad ei pidanud paljuks järjekorras seista, sest burgeriisu oli niivõrd suur.

Rüütli tänava öölokaalide-klubide ette oli kogunenud sadu noori, taksode rivi ulatus Hommiku tänavalt Pika tänavani välja. Karaokebaari Cocoloco turvamehe jutu järgi on rahvast tänavu tunduvalt rohkem kui eelmistel festivalidel, kuid probleeme pole tekkinud. Kui harilikult külastab laulubaari Soome turist, on viimastel päevadel klientuur muutunud.

Linnatänavatel märkimisväärset melu ei märganud, võib-olla põgenesid festivalikülalised vihma eest telklasse-majutuspaika ehk otsustasid teise päeva lõpetada hoopis korraliku ja vajaliku uinakuga, et viimane päev puhanult ja selge peaga vastu võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles