Rein Taaramäe lõi käed Prantsusmaa klubiga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe (paremal) ja meekonna teine uus liige Jerome Cousin.
Rein Taaramäe (paremal) ja meekonna teine uus liige Jerome Cousin. Foto: Team Direct Energie / Twitter.

Mõne aja eest Katusha Alpecinist lahkumisest teatanud vändralane Rein Taaramäe on sõlminud lepingu Prantsuse klubiga Direct Energie. 

Direct Energie kuulub Pro Continentali tiimide hulka, kuid mullu osaleti nii Tour de France'il kui Vueltal.

„Järgmisel kahel aastal sõidan siis Direct Energie'
meeskonnas. Juba enne Katushaga liitumist kaalusin, kas minna tagasi Prantsusmaale või proovida veel midagi muud. Kui seekord kaardid lauale pandi, otsustasin üsna kiiresti. Olen väga õnnelik ja kibelen juba uue aasta järele. Meeskond ei asu World Touri kõrgeimal positsioonil, seega on suurtele sõitudele saamine alati lahtine, kuid see mind ei häirinud," andis Taaramäe oma Facebooki lehel teada.

Taaramäe sõnutsi olid arutluse all veel World Touri lepingud konkreetsete pakkumistega, kuid Direct Energie meelitas ta ära koduse õhkkonna ja agressiivse sõidutaktikaga. „Vähemalt tundus, et mulle ei pakutud lepingut vaid ärilisel eesmärgil kellegi aitamiseks. Põhimõtteliselt kehtib tiimis reegel, et kui oled hea, saad seda head minekut realiseerida, kuid siiski on Direct Energie'ski kutte, kes hiilgavad oma võimsa talendiga. Näiteks sõidab seal noor prantslane Calmejane, kes vaid kahe profihooajaga on jõudnud mitme võiduni," kirjutas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles